ND halvblodsto 11 år, ägare Maria Gustafson, Dalarö

"Jag bytte ridlära under våren 2010 och ridningen började fungera bättre. Senare under sommaren kände jag att vi inte kom framåt som vi skulle kunna. Det kändes som att mitt sto satt fast någonstans. Jag tog då kontakt med Helena efter en rekommendation. Helena hittade bland annat låsningar runt manken och att rörligheten i korset var dålig. När jag tänker efter så har hon varit irriterad och visat tecken på detta bla genom att ha svårt att höja halsen.

Efter behandlingen märkte jag skillnad i att hon har blev mer elastisk, ex när vi travade på grusväg där hon tidigare känts kort i steget så kände jag hur hon var mer stötdämpande och elastisk. Hon fick bättre framåtbjudning, började bära sig själv, blev lätt i handen och följde utan problem bettet när jag bad henne att höja huvudet. Jag tycker också att jag har märkt hur hon är mycket mer avslappnad i hela kroppen när jag ryktar henne efter ett ridpass."

 

"Jag sökte också själv hjälp hos Helena för bla akut nackspärr och värk i ryggslutet. Det känns helt otroligt, men jag har inte ont i ryggslutet längre! " Läs mer under fliken Människa och referens.

Jag fick kontakt med Helena genom en rekommendation och har själv rekommenderat flera av mina vänner till henne. 

Pepe rhodesian ridgeback, 9 år, matte Eva Hultqvist:

Min hund Pepe blev för ca 1½ år sedan riktigt sjuk. Han blev dålig från en dag till en annan och vi åkte till regionsjukhuset Bagarmossen. De upptäckte en stor tumör som satt på mjälten och det blev akut operation. Vi blev varnade att det kanske inte skulle gå vägen. Operationen gick bra och efter 5 dagar fick han komma hem. Då tog jag kontakt med Helena och bad om hjälp.

Pepe fick ks behandling ganska tätt i början. Han tillfrisknade väldigt snabbt och veterinärerna på Bagarmossen kunde inte förstå att han var så pigg och att värdena blev bra så snabbt!

Efter att han kommit tillbaka från sin svåra sjukdom så har Pepe fortsatt att gå hos Helena med jämna mellanrum för att han mår så himla bra av detta och för att upprätthålla hans välmående. Han tackar mig varje gång med en massa pussar.

Det är en lyckosaga att Pepe kom tillbaka och jag är tacksam för varje sekund jag får extra med honom. Så länge Pepe lever kommar han att forstätta hos Helena.

Vi (Pepe och Eva) rekommenderar Helena varmt!